av Eli Vaage sist endret 2022-07-13T09:26:01+02:00
Kan kjønn påvirke stressets rolle i eksamensprestasjoner? Forsker Catalina Franco har undersøkt stress og hvordan det kan få oss til å prestere dårligere enn ellers.
Onsdag 26. oktober 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Over hele verden har jenter en tendens til å prestere dårligere enn gutter på eksamener der mye står på spill. En mulig forklaring på denne kjønnsforskjellen er stress - en faktor som kan få oss til å prestere dårligere enn normalt. Hva vet vi om stressets rolle i eksamensprestasjoner, og hvordan påvirker det kjønnsgapet vi ser i utdanning og arbeidsliv?

Foredrag med Catalina Franco.
Akademisk lunsj er et samarbeid med NHH, HVL, Universitetsbiblioteket og Bergen Offentlige Bibliotek.

Ikke noe stress? Om kjønn, stress og eksamen.

• Onsdag 26. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Foredrag med Catalina Franco.