av EON sist endret 2022-11-07T17:19:02+01:00
Ingri Lønnebotn foredrar om Ingeborg Louise Sivertsen, Amalie Skrams mor, i regi av Bergen Historiske Forening.
Mandag 7. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

BERGEN HISTORISKE FORENING:

Hvem husker ikke Petra i Hellemyrsfolket? Noen hevder at Amalie Skram portretterte sin egen mor i henne. Men er det så enkelt? Ingeborg Louise Sivertsen Alver har også noe hun skulle ha sagt. Det gjør hun i dette foredraget av Ingri Lønnebotn.

Ingri Lønnebotn om Ingeborg Louise Sivertsen, dikterinnemoderen

• Mandag 7. november