Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-10-02T06:13:16+00:00
Alle er velkomne til ReAnima internasjonale animasjonsfilmfestival! Her blir det fremvisning av animasjonsfilmer fra hele verden. ReAnima er den første festivalen av sitt slag i Bergen.
Fredag 29. september 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

977 501 06

ReAnima byr på noe for enhver smak, med et variert program for unge, voksne og barn. Festivalen er åpen og gratis for alle.
På programmet står blant annet:

- Anerkjente spillefilmer
«The Boy and the World»: Nominert til Oscar i 2015
«Dyrene i Hakkebakkeskogen»: Kritikerrost norsk familiefilm
En Studio Ghibli-film som ikke har vært vist på kino i Bergen og som ble nominert for Oscar i år (annonseres i Facebook-gruppen Filmvisninger ved Bergen Offentlige Bibliotek)

- Internasjonal konkurranse: Vi fikk inn over 300 animerte kortfilmer fra hele verden til konkurransen vår! I løpet av festivalen vil de beste bidragene vises, og vinnere kåres innen ulike kategorier

- Anerkjente kortfilmer fra Sentral-Europa: «Visegrad New Talents» viser filmer laget av årets mest talentfulle studenter fra land i Sør- og Øst Europa.

- Anerkjente kortfilmer fra Tyskland: «AUG&OHR» er et filmbyrå i Berlin som bidrar med prisvinnende kortfilmer til internasjonale festivaler.

- Unike kortfilmer fra Mexico: «68 Voices, 68 Hearts» inneholder animerte kortfilmer om legender fra urbefolkningen i Mexico, hvor det snakkes utrydningstruede språk.

- Kreative elever ved Bergen kulturskole har bidratt med kortfilmer. Dette er kortfilmer som sammen med spillefilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» passer godt for barn og ungdom.

For detaljert program vennligst se internettsiden: http://www.reanimafestival.com/index.php/festival-program
Alle filmer på andre språk enn norsk, er tekstet på engelsk.