av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-01-18T09:28:26+02:00
Onsdag 16. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Lurer du på hva det er med nobelpriskandidat Jon Fosses 1251 sider lange roman Septologien? Hør Jan H. Landro fortelle og forklare om dette hovedverket i Fosses produksjon, et uvanlig rikt verk som både oppsummerer mye av forfatterskapet og kanskje peker ut nye retninger. Tett innvevd i hverandre skildrer de syv delene sentrale tema som religion og mystikk, kunst og litteratur, død og savn, refleksjon og meditasjon, alt bakt inn i stadige minnestrømmer.

Jan Harald Landro er en norsk journalist, kritiker og forfatter, bosatt i Bergen og en periode kulturredaktør i Bergens Tidende. Han er utdannet filolog og litteraturviter ved Universitetet i Bergen. Han holder nå på med en bok om Jon Fosse.

Jan Landro om Septologien og Jon Fosse.

Velkommen til foredrag!

• Onsdag 16. mars