Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-06-17T12:36:19+02:00
Hvor ofte har du ikke kjent på følelsen av at det er bøker du burde ha lest? Frykt ikke! Janne Stigen Drangsholt har løsningen for deg som ikke har tid til å pløye deg gjennom klassikerne på egenhånd.
Tirsdag 13. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Janne Stigen Drangsholt (Ingrid Winter-bøkene) har i lengre tid laget podkasten Kjente bøker på 4 minutter for NRK med stor suksess. Nå har hun slått seg sammen med tegneren Therese G. Eide (Intet nytt fra hjemmefronten), og resultatet er en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring i 66 klassikere hentet fra hele litteraturhistorien. Homer og Astrid Lindgren, Shakespeare og Knausgård, Wolf og Mantel, gammel og ny og høy og lav: alle er representert og tilgjengeliggjort på beste vis.

Janne Stigen Drangsholt er forfatter og litteraturviter og har skrevet romanene om Ingrid Winter, siste bok var Winterkrigen

Janne Stigen Drangsholt – Fra Shakespeare til Knausgård

• Tirsdag 13. oktober