av Arild Ness sist endret 2023-01-10T10:51:07+01:00
Hva snakker vi om når vi snakker om den største innvandrergruppen i Norge?
Onsdag 11. januar 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage
Ewa Sapiezynska har doktorgrad i sosiologi fra Universidad de Chile og mastergrad i latinamerikanske studier fra Universitetet i Warszawa. Hun har vært politisk rådgiver i regjeringen i Venezuela, akademiker i Chile og Polen og jobber i dag som seniorrådgiver OSCE. Hennes bok Jeg er ikke polakken din er en historie om fordommer, fremmedhet og utenforskap - men også om tilhørighet, håp og medmenneskelighet.

Det blir mulig å kjøpe og/eller få signert boken etter samtalen.

Samtalen med forfatteren ledes av bibliotekets litteraturformidler Joanna Pacula.

Jeg er ikke polakken din: samtale med Ewa Sapiezynska

Hva snakker vi om når vi snakker om den største innvandrergruppen i Norge?

• Onsdag 11. januar
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Det blir mulig å kjøpe og/eller få signert boken etter samtalen.