av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-08-04T14:17:38+02:00
Torsdag 6. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Identitetspolitikk. Kansellering. Scenenekt. Woke. Kritisk raseteori. Krenkelseskultur. Begrepene som har preget samfunnsdebatten de senere årene kan være vanskelig å forstå og forholde seg til. Kommentatoren og samfunnsdebattanten Frank Rossavik har lenge vært opptatt av spørsmålene og kommer i høst ut med en debattbok der han går han gjennom begrepene og drøfter om de utgjør en fare for innsnevring av ytringsrommet og en svakere debattkultur.

Foredrag.

Kansellering, identitetspolitikk og presset mot det liberale samfunn

Foredrag med Frank Rossavik

• Torsdag 6. oktober