av Eli Vaage sist endret 2022-01-10T12:11:21+01:00
Velkommen til vår nye arrangementserie om klima og poesi!
Torsdag 17. februar 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

97964434

I boka "Olav H. Hauge og trea: Om å sjå naturen - og klimakrisa no!" kombinerer Anne Karin Fonneland nære lesingar av Olav H. Hauge sine dikt og dagbøker med essayistiske skildringar av ein nasjonalromantisk Hardanger i dramatisk endring. Møt henne og høyr meir om trea, Hauge og klimaendringane her på biblioteket.

Meld deg på arrangementet her.

«Er Folgefonna i ferd med å smelta?» Ved skiløypa er isen sokke 55 meter sidan 2008. Under breen er det dalar som kan verta fylte med vatn. At Folgefonna ein gong kan sleppa innsjøar, vil me helst ikkje tenkje på. Økosystemet me inngår i, er truga. Olav H. Hauge såg dette tidleg, noko forfattar Anne Karin Fonneland byrja skriva om etter å ha vorte uroa over det ho såg i landskapet omkring seg.

I dette første arrangementet i bibliotekets nye serie med fokus på klimaendringane og poesi, møter vi Sunnhordlandsforfattar Anne Karin Fonneland og hennar essay Olav H. Hauge og trea: Om å sjå naturen - og klimakrisa no! Velkommen til eit engasjerande møte som passar for alle som bryr seg om natur, tre, Hauge, poesien - eller alle dei overnemnde.

KLIMA OG POESI: Olav H. Hauge og trea: Om å sjå naturen - og klimakrisa no!

Velkommen til vår nye arrangementserie om klima og poesi!

• Torsdag 17. februar
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Meld deg på arrangementet her.