Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Arild Ness last modified 2018-06-08T08:52:30+00:00
Konsert i Noterommet i anledning Grieg-jubileet.
Torsdag 14. juni 19:00
Hovedbiblioteket, Noterom

Dag Arnesen har i flere tiår vært en av Norges ledende jazzpianister, med bred erfaring både nasjonalt og internasjonalt. Platekarrieren består så langt av 13 utgivelser under eget navn - samt en rekke utgivelser med norske og utenlandske jazzmusikere. Arnesen er glad i Edvard Grieg og i tre kritikerroste plater under vignetten Norwegian Song har han gjort egne tokninger av ham. Han har også tatt konseptet videre i samspill med bl.a. strykere fra Bergen filharmoniske orkester. Dette ble til platen Grieg, Tveitt & I.

Siden biblioteket i år markerer Edvard Griegs 175 års-jubileum (Også kalt Grieg minutt for minutt) skal Dag Arnesen i kveld bare konsentrere seg om Griegs musikk. Arnesen spiller alene på flygelet i bibliotekets noterom.