Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Julie Solli last modified 2018-03-14T13:32:41+00:00
Klassisk konsert med friske klanger og spennende teksturer for fiolin, bratsj og klaver av Ketil Hvoslef, Karen Tanaka, Tyler Futrell, Gyorgy Ligeti, Paul Kerkes og Finn Magnus Fjell Hjelland. Musikerne fokuserer i sine konserter på en levende formidling der publikum inviteres inn i både kjente og ukjente klanger, der det impulsive uttrykket både utfordrer og smelter sammen med fastsatte former.
  • Konsert med DonkeyJam
  • 2018-02-25T14:00:00+01:00
  • 2018-02-25T15:00:00+01:00
  • Klassisk konsert med friske klanger og spennende teksturer for fiolin, bratsj og klaver av Ketil Hvoslef, Karen Tanaka, Tyler Futrell, Gyorgy Ligeti, Paul Kerkes og Finn Magnus Fjell Hjelland. Musikerne fokuserer i sine konserter på en levende formidling der publikum inviteres inn i både kjente og ukjente klanger, der det impulsive uttrykket både utfordrer og smelter sammen med fastsatte former.
Søndag 25. februar 14:00
Hovedbiblioteket, Noterom

Kontakt

951 39 006
DonkeyJam består av Karoline Vik Hegge (bratsj) og Finn Magnus Fjell Hjelland (piano). De har spilt sammen siden 2009 og har jevnlig prosjekter med internasjonale artister innen musikk, visuell kunst og dans. De komponerer selv deler av sitt eget repertoar, og bestiller jevnlig nye verker av yngre lovende komponister.
DonkeyJam tror på den grensesprengende kraften musikk har, og har satt igang flere utviklingsprosjekter blant ungdom for å vekke interessen for kunstmusikk. I 2015 fremførte de prosjektet Dialogue of Trees på Youth Square i Hong Kong og i april i år reiser de til Manila for å samarbeide med Philippines College of Music og The Ripieno Ensemble. 
De er utdannet fra Institutt for Musikk og Dans ved Universitetet i Stavanger, Griegakademiet, Institutt for Musikk ved NTNU, Buchmann Mehta School of Music, Tel Aviv og Hochchule für Musik und Theater Felix Mendelsohn Bartholdy. 
 
Nella Penjin er en aktiv kammermusiker i Trondheim og omegn, og jobber som frilanser i ensembler som TrondheimSolistene og Opera Trøndelag og medvirker på en rekke Spellemanns-nominerte plateutgivelser med TrondheimSolistene.
Nella er utdannet ved Institutt for Musikk ved NTNU og fordypet seg under mastergraden i tematikken kunst møter kunst, der hun utforsket møtet mellom musikk og andre kunstformer som samtidsdans og ulike visuelle uttrykk.
 
Pianist Jon Kristian Bye kommer fra Inderøy i Nord-Trøndelag og er utdannet fra NTNU, Institutt for Musikk i Trondheim. Han er utdannet klassisk pianist, med en mastergrad i ny musikk. Jon Kristian har prosjekter både som solist, akkompagnatør, kammermusiker og i band og jobber innenfor flere sjangre. I 2012 var han solist med Trondheim Sinfonietta ved urfremføringen av Julian Skars pianokonsert «Transcend and Transform». De siste årene har han hatt engasjementer på bl.a. Trondheim
Kammermusikkfestival, Soddjazz og Inderøyfest. Fra 2016 har han vært ansatt som distriktsmusiker i Førde Kommune.