av Arild Ness sist endret 2021-11-02T08:40:07+01:00
  • Krim og køntri med Chris Tvedt og Gjengangerne
  • 2021-11-10T19:00:00+01:00
  • 2021-11-10T20:30:00+01:00
  • Det blir krim og køntri rundt bålet med Chris Tvedt & Gjengangerne. En av Norges mestselgende krimforfattere har et bankende hjerte for amerikansk visetradisjon, og skriver låter om livet, døden og kjærligheten, fremført på klingende bergensk selvfølgelig!
Onsdag 10. november 19:00
Nygårdsparken (Øvre del, ved Paviljongen)
Hvor: Nygårdsparken (Øvre del, ved Paviljongen).

Denne kvelden vil han også snakke om paralleller mellom krimsjangeren og køntrimusikken, og prøve å finne den røde tråden i egen karriere som forfatter og advokat.

Kle godt på deg og bli med oss på konsert og prat rundt bålet Paviljongen tilbyr varm drikke, bålsnacks, og låner ut tepper.

Arr: Bergen Offentlige Bibliotek i samarbeid med Bymiljøetaten.

Krim og køntri med Chris Tvedt og Gjengangerne

• Onsdag 10. november
  • Nygårdsparken (Øvre del, ved Paviljongen)
Hvor: Nygårdsparken (Øvre del, ved Paviljongen).

Arr: Bergen Offentlige Bibliotek i samarbeid med Bymiljøetaten.