Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-12-13T11:08:52+01:00
Hvordan ble egentlig religionsfaget i skolen, KRLE, slik det ble og hvilke ideer og tanker var med på å forme debattene om religionsfaget?
Tirsdag 31. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Inge Andersland fra NLA Høgskolen er blitt invitert av aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland til å holde foredrag om det han har funnet i arbeidet med sin doktoravhandling ved MF vitenskapelig høyskole. Han forteller om ideene om kristendom, nasjonalitet og formålet med utdanningens som vi finner i to stortingsdebatter om religionsfaget slik vi finner det i Norge.

Foredraget vil foregå i Auditoriet på Bergen Offentlige Bibliotek. Det vil være mulighet for kjøp av mat og drikke i kafeen i etasjen over, Amalies Hage.

Foredraget er gratis og arrangeres av aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer i Human-Etisk Forbund. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen.

Amalies Hage (kart)