av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-08-24T10:47:36+01:00
Vi har den store glede å invitera til haustens første Røyst-arragement!
Torsdag 27. august 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.
Hvor: Amalies hage.
Max: 40 stykk.

Denne kvelden tek vi opp tråden frå vårt nyaste nummer: Røyst #13 - Bruk av land og hav. Vi spør: kva er eit berekraftig jordbruk? Korleis vil det sjå ut på Vestlandet? Og kva må til for å komma oss dit?

I panelet har vi:
- Irene Dalland, bonde frå Tysnes og styremedlem i Hordaland bonde- og småbrukarlag
- Marthe Hammer, gruppeleiar for SV i Vestland fylkesting
- Jeanette Onarheim Syversen, gruppeleiar for Raudt i Vestland fylkesting
- Mari Austvoll Gjengedal, redaktør for Røyst #13
------------------------------
Arrangementet er gratis.
#13 og tidlegare Røyst-blader kan du kjøpa i døra med Vipps. 🙂
P.S: Er du interessert i å engasjera deg i Røystredaksjonen, er du hjarteleg velkomen til å slå av ein prat med redaksjonen etter arrangementet.
Velkomen!

Kva er eit berekraftig jordbruk?

Vi har den store glede å invitera til haustens første Røyst-arragement!

• Torsdag 27. august
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage