av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-03-08T11:41:37+02:00
Bergen Kvinnesaksforening (BKF) inviterer til panelsamtale om kvinnesak og religion.
Tirsdag 9. mars 18:00
Hovedbiblioteket, UROM

PÅMELDING:

Anne Hege Grung, professor i interreligiøse studier og leder i Norsk Kvinnesaksforening, vil innlede. Deretter blir det en samtale mellom kvinner med ulike livssyn.
Deltakerne i panelsamtalen er Oddny Miljeteig, kristen, Nooshin Zaeery, muslim, Raajini Rajlingam, hindu, og Reidun Magnussen, human-etiker.
Arrangementet er endel av Kvinnefestivalen i Bergen.
Vi håper å se deg! VELKOMMEN!

UTSATT: Kvinnesak og religion -er Gud mannssjåvinist eller feminist?

• Tirsdag 9. mars
  • Hovedbiblioteket, UROM
PÅMELDING:

Arrangementet er endel av Kvinnefestivalen i Bergen.
Vi håper å se deg! VELKOMMEN!