Glemt passord?   Registrer deg her.
av Alf Kåre Blindheim sist endret 2020-07-06T14:31:28+02:00
For deg som liker å dele leseopplevelsen med andre.
Tirsdag 1. september 19:00
Hovedbiblioteket, Noterommet 2. etg

92694249

En kelner av den gamle skolen er romanens fortellerstemme. The Hills er en fornem restaurant i Oslo som har passert middagshøyden, men den litt høysensitive kelneren og resten av staben gjør alt for at atmosfæren skal forbli i den ærverdige, kontinentale stilen fra fordums dager. I et slags kammerspill følger vi dagliglivet på fire stambord. Kelneren som har tretten års erfaring fra restauranten, observerer stamgjestene med diskre nysgjerrighet, men legger stor vekt på å være den selvutslettende tjeneren med en viss arroganse. Men forfatteren lar han noen ganger gjøre overraskende tabber, slik at ufrivillig komikk eller ubehag oppstår.

Et detaljrikt og dannet språk kler denne lett burleske og satiriske romanen.

Lesesirkel: "The Hills" av Matias Faldbakken

For deg som liker å dele leseopplevelsen med andre.

• Tirsdag 1. september
  • Hovedbiblioteket, Noterommet 2. etg

Et detaljrikt og dannet språk kler denne lett burleske og satiriske romanen.