Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-01-29T09:49:36+02:00
Amalie Holt Kleive er en jazzvokalist som lager elektronisk dansbar og rørende musikk. Hun er en artist med kjærlighet for fremførelsen, er allsidig og trygg, og behersker flere instrumenter.
Lørdag 8. februar 15:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

951 39 006

I dette verket, spesielt laget for barneprogrammet under LitFestBergen, undres Holt Kleive over hvordan teknologien i form av nye mobiltelefoner, spill, iPader og liknende påvirker hverdagen til barn. Hva skjer med den fysiske kontakten mellom barna og deres foreldre? Og hva skjer når man må kjempe for oppmerksomheten til hverandre, fordi det man ser på telefoner og nettbrett er mer spennende og fascinerende?

Arrangementet finner sted i Musikkavdelingen og passer for barn fra 3 år.

LitFest-mini: Bestillingsverk av Amalie Holt Kleive

• Lørdag 8. februar
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Arrangementet finner sted i Musikkavdelingen og passer for barn fra 3 år.