av Marie Amdam sist endret 2023-01-16T08:45:34+01:00
Teaterpremiere! Forelska i Feisbukk er ei førestilling bygd på bildeboka Forelska i Feisbukk av Hans Sande og Per Dybvig.
Lørdag 11. februar 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/forelska-i-feisbukk

Feisbukk er blitt den største og sterkaste bukken i heile Våtedalen. Ja, i heile verda! Geitene er heilt ville etter han, men han går berre og traskar for seg sjølv. Han bryr seg ikkje lenger om å stange med Smørbukk og dei andre bukkane. – Kva er det med deg? spør Smørbukk. – Veit ikkje! svarer Feisbukk. For Feisbukk byrjar å kjenne noko nytt inni seg. Så han går enda lenger vekk frå flokken. Han klatrar opp til toppen av Tindefjellet, for han er nøydd til å passe på sola, vinden og regnet. Er han berre verdas største tullebukk, eller kan det vere noko anna som plagar Feisbukk?

Forelska i Feisbukk er ei førestilling bygd på bildeboka Forelska i Feisbukk av Hans Sande og Per Dybvig.

Dramatisering: Ole Henrik Risøy Solheim & Hans Sande

Sangtekstar: Hans Sande

Kostymedesign: Julie Keyers

Skodespelar: Jakob Helgheim

Skodespelar: Ole Henrik Risøy Solheim

Framsyninga høver for born frå fire år.

Litfest Mini: Forelska i Feisbukk

• Lørdag 11. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/forelska-i-feisbukk

Dramatisering: Ole Henrik Risøy Solheim & Hans Sande

Sangtekstar: Hans Sande

Kostymedesign: Julie Keyers

Skodespelar: Jakob Helgheim

Skodespelar: Ole Henrik Risøy Solheim

Framsyninga høver for born frå fire år.