av Arild Ness sist endret 2023-01-12T13:06:00+01:00
  • LitFest Mini: Konsert med Martin Hazy
  • 2023-02-11T15:00:00+01:00
  • 2023-02-11T15:40:00+01:00
  • Martin Hazy er kanskje best kjend frå raptrioen Dårlig Vane, som med mega-hiten "Gikk I Bakken" sparka inn dørene for NMG-gjengens tredje generasjon. På LitFest MINI deler han energien sin med små og store barn!
Lørdag 11. februar 15:00
Hovedbiblioteket, UROM

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/litfest-mini-konsert-med-martin-hazy

Med sitt soloprosjekt beviser Hazy at han at han kan stå minst like stødig på eigne bein, og briljerer med ein rapteknikk, energi og eit nærvær på scena, som andre berre kan drøyme om.

Debutalbumet Oppkjørt & Nedkjølt blei motteke med stor begeistring av både presse og undergrunn, og kom på Bergens Tidende si liste over dei ti beste albuma frå Bergen i 2018. Dei skreiv: «Årets hardeste, tidigste og mest breiale rapalbum. Martin Hazy viser hvorfor han er en av Norges mest respekterte rappere».Det blir også vist gjennom samarbeid mellom anna med Cezinando, Angelo Reira, Store P, Onkel P, Moggger, 612.

LitFest Mini: Konsert med Martin Hazy

• Lørdag 11. februar