Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-01-21T16:46:45+02:00
Bergen Internasjonale Litteraturfestival inntar Bergen Offentlige Bibliotek!
Lørdag 8. februar 13:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Alle mennesker har en gang vært en baby, og hver eneste dag blir det født mange, mange barn over hele verden. Men hvordan lages egentlig babyer? Med hammer og spiker? Med leire? Eller med sædceller og egg? Anna Fiske tegner og forteller om hva som skjer når babyer blir til.

Anna Fiske er prisbelønt forfatter, illustratør og tegneserieskaper og en morsom og lun formidler. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier som er favoritter hos mange barn og voksne.

Arrangementet vil foregå i Auditoriet og passer for barn fra 4 år.

LitFest-mini: Slik lager man en baby

Bergen Internasjonale Litteraturfestival inntar Bergen Offentlige Bibliotek!

• Lørdag 8. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Arrangementet vil foregå i Auditoriet og passer for barn fra 4 år.