Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2019-01-21T08:10:13+00:00
Den 30. september 2018 gikk Kim Melius Flyvholm Larsen bort, og denne litterære lunsjen blir en hyllest til ham og hans musikk.
Torsdag 24. januar 12:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Hva’ gør vi nu lille du?

Lunsjen vil bestå av en håndfull utvalgte sanger fra hans store produksjon, servert av Jan Hemmingsen, dansk trubadur og ansatt på biblioteket. Sangene vil bli krydret med fakta og uttalelser om og av Kim Larsen.

Med sine sanger har han bidratt til å forøke den danske sangskatt og han har en unik plass i dansk musikkliv. Alle dansker kan en Kim Larsen-sang. Som frontfigur i rockebandet Gasolin’ på 1970-tallet var han en av Skandinavias største stjerner. Som soloartist solgte han over 3 millioner album, og gjennom tiår med turnévirksomhet i hele Skandinavia var han også innom Bergen mange ganger.

Se opp for allsang.