Glemt passord?   Registrer deg her.
av Alf Kåre Blindheim sist endret 2020-01-21T08:38:40+01:00
Motto: Syng med den stemmen du har til kjente norske og utenlandske sanger. Redd for at du ikke husker teksten? Ingen grunn til bekymring for sangtekstene vises på storskjerm.
Torsdag 30. april 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Allsangen denne torsdagen vil bli litt annerledes enn slik vi hittil kjenner den. De fortapte spillemenn vil plukke historier fra sitt varierte repertoar. Jan Hemmingsen drar i gang noen kjente Leonard Cohen sanger, men må ha din sanghjelp. Alf Kåre Blindheim leser tekster om bohemlivet på Hydra til Axel Jensen, Marianne Ihlen, Leonard Cohen og andre kulturpersonligheter. Snart går ferden videre til andre litterære perler med sangen som følgesvenn. Du som er med på Litterær lunsj blir rett og slett med i en ny allsangforestilling.

Auditoriet (kart)