Glemt passord?   Registrer deg her.
av Alf Kåre Blindheim sist endret 2020-09-07T08:15:12+02:00
Vi markerer Bergens 950-årsjubileum med spennende historie fra rådhusområdet.
Torsdag 12. november 12:00
Musikkavdelingen, 2. etg. Hovedbiblioteket

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.

Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.
Hvor: Hovedbiblioteket
Maks: 60 stykk.

Bergen fyller 950 år og på Litterær lunsj får vi besøk av geograf Arnfinn Seim som vil fortelle om rådhuset, rådhuskvartalet, Rådstuen og tidligere rådstuer. Han vil videre snakke om rådhusfunksjonens vandring sørover gjennom Bergens historie. Det blir ikke historier om byggene, men mer om deres plassering i bybildet.

Litterær lunsj med Arnfinn Seim

Vi markerer Bergens 950-årsjubileum med spennende historie fra rådhusområdet.

• Torsdag 12. november
  • Musikkavdelingen, 2. etg. Hovedbiblioteket