Glemt passord?   Registrer deg her.
av Alf Kåre Blindheim sist endret 2019-01-10T13:01:09+00:00
Når alt går på skinner – en togentusiast beretter.
Torsdag 28. februar 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Gustav Eiffel bygget ikke bare det berømte tårnet i Paris. Han konstruerte også den lengste broen av jern over Douro-elven i Portugal. I dagens lunsj vil vi få se denne nydelige broen, og høre Atle Nielsens behagelige kåsørstemme fortelle spennende og fascinerende historier fra tog og jernbaner både i Norge og resten av verden.

Men Atle Nielsen begrenser seg selvsagt ikke til «rene» togberetninger. Han vil også pense innom hvordan det står til med jernbanen i populærkulturen: i bøker og filmer, og ikke minst hvilken musikk som er inspirert av skinnegangen.

Atle Nielsen kjenner vi fra både radio og TV, som quizmaster og som forfatter av den populære Hytteboken. I tillegg er han en stor togentusiast, og er nylig utkommet med Den store boken om tog.