av Arild Ness sist endret 2021-02-16T14:22:47+01:00
  • Litterær lunsj med Cesilie Holck (Ny dato)
  • 2021-03-25T12:00:00+01:00
  • 2021-03-25T12:30:00+01:00
  • Hva skjer når ens far, som man ikke har hatt kontakt med på lang tid plutselig dukker fordi han trenger et sted å dø? Cesilie Holck skriver i sin kritikerroste roman «Til døds» om et forholdsvis tabubelagt emne nemlig døden, og om sorgen i etterkant.
Torsdag 25. mars 12:00
Hovedbiblioteket

Cesilie Holck er en norsk forfatter, filosof og performancekunstner bosatt i Bergen. Hun er utdannet fra Universitetet i Bergen, og har dramatikerutdannelse fra Skrivekunstakademiet i Hordaland og Kunsthøgskolen i Oslo.

Holck debuterte i 2009 med kortprosasamlingen Norg.

I dag samtaler hun med kunstner Håvard Legreid fra Bergen Offentlige Bibliotek.

Litterær lunsj med Cesilie Holck (Ny dato)

• Torsdag 25. mars
  • Hovedbiblioteket

Holck debuterte i 2009 med kortprosasamlingen Norg.

I dag samtaler hun med kunstner Håvard Legreid fra Bergen Offentlige Bibliotek.