Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Alf Kåre Blindheim last modified 2018-07-05T08:59:32+00:00
De gode historiene fra Troldhaugen og Edvard Griegs liv.
Torsdag 18. oktober 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet, 2. etg

I forbindelse med at det er 175 år siden Edvard Grieg ble født, får vi besøk av mannen som på en folkelig måte har formidlet sin unike kunnskap om Grieg sitt liv og musikk på Troldhaugen i 42 år. Eilif Løtveit vet det som er verdt å vite om vår nasjonalkomponist, og vil gjennom musikkeksempler og historier gi oss et lite innblikk i komponisten rikholdige liv. «Alle som kommer til Troldhaugen er like viktige, og alle må få noe med seg når de kommer. For meg er det viktig å få kontakt og formidle noe, uansett hvem de er», sier han selv. Eilif Løtveit har fått kongens fortjenestemedalje i gull for sitt virke. Han er nå pensjonist, uten at det har lagt noen demper på hans fortellertrang. En godbit av de sjeldne!