av Erlend O. Nødtvedt sist endret 2022-03-30T13:03:32+02:00
Gunnhild Øyehaug er ein forfattar som tek verda med storm. Velkomen til litterær lunsj.
Tirsdag 5. april 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING

Gunnhild Øyehaug er fødd i 1975, oppvaksen i Ørsta, busett i Bergen. Ho er utdanna cand.philol. og er lærar ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Ho har tidlegare vore medredaktør i tidsskrifta Kraftsentrum og Vagant og litteraturkritikar i Morgenbladet og Klassekampen. Ho har skrive manus til ein langfilm og ein kortfilm, og bøkene hennar er utgitt i USA, Nederland, Polen, Frankrike, Spania, Kroatia, Danmark, Sverige og Tyskland. Den amerikanske utgåva av romanen Vente, blinke blei nominert til National Book Award 2018, ein av dei mest prestisjetunge litterære prisane i USA.

Litterær lunsj med Gunnhild Øyehaug

• Tirsdag 5. april