av Erlend O. Nødtvedt sist endret 2022-04-23T12:24:15+02:00
Velkommen til litterær lunsj med Katrine Sele.
Tirsdag 26. april 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING

Katrine Sele (f. 1972) er oppvaksen i Skottland, Zimbabwe, Bærum og Singapore. Ho er busett i Jølster i Sunnfjord. Tidlegare har ho blant anna gitt ut ei prislønt bok om kunstnaren Oddvar Torsheim, og ho er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar, Samlagsprisen og Språkprisen. I 2013 gav ho ut biografien Kenneth om komponisten, humoristen og gitaristen Kenneth Sivertsen, og har sidan gitt ut Jølster hotell (2017) og Einars bok (2021).

Litterær lunsj med Katrine Sele

Velkommen til litterær lunsj med Katrine Sele.

• Tirsdag 26. april
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet