av EON sist endret 2022-06-07T09:50:51+02:00
Møt den framstormande biletmakaren Lars Korff Lofthus.
Tirsdag 8. november 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Lars Korff Lofthus sitt arbeid kan karakteriserast som ei pågåande undersøking av høvet mellom identitet og stad, om individet sin posisjon i miljø der det både er framandgjort og heime. Element frå gardsoppvekst, urbanitet og skifta mellom desse er sentrale. Korff Lofthus går ofte i dialog med det norske landskapsmaleriet, med si eige skeive og hysteriske tilnærming.

Litterær lunsj med Lars Korff Lofthus

Møt den framstormande biletmakaren Lars Korff Lofthus.

• Tirsdag 8. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet