av EON sist endret 2022-05-24T15:37:00+02:00
Velkommen til litterær lunsj med Tore Vagn Lid, regissør, dramatiker og komponist.
Tirsdag 13. september 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Tore Vagn Lid er kunstnerisk leder i Transiteatret-Bergen og professor ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tore Vagn Lid er doktor i anvendt teatervitenskap fra Institut für angewandte Theaterwissenschaft i Giessen, Tyskland. Som teaterkunstner arbeider Tore Vagn Lid med regi, tekst, visuelle konsepter, musikk og lydkonsepter, og han regnes som en av norsk scenekunsts ledende auteurer. Flere av forestillingene han har skapt har vunnet Heddaprisen.

Litterær lunsj med Tore Vagn Lid

• Tirsdag 13. september