Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-07-03T14:02:10+02:00
Torsdag 8. oktober 12:00
Hovedbiblioteket

Trekløveret Lill Vibe Simonsen, Gro Hartun og Audun Kayser går i unge Henrik Ibsens norgesfotspor. Ser hvor han går, hvem han møter og hva som inspirerer ham som kunstner. Ja, bli med på en reise i ord, bilder og toner og møt dikteren, fotturisten, folkevisesamleren, romantikeren, teatermannen – mennesket Ibsen.

Lill Vibe Simonsen og Gro Hartun er to norsklærere som har fordypet seg i Henrik Ibsens liv og tekster. Med seg har de den kjente pianisten Audun Kayser som blant annet vil spille stykker av Edvard Grieg som en ramme omkring forestillingen.

Litterær lunsj om den unge Henrik Ibsen

• Torsdag 8. oktober