Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Alf Kåre Blindheim last modified 2018-07-04T11:52:39+00:00
Mannen med det store hjertet. En av Norges mest folkekjære artister presentert av Leif Blix og Lars Nygård.
Torsdag 20. september 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet, 2. etg

Leif Blix – skuespiller og sanger, og Lars Nygård som er musiker, fremfører noen av Erik Byes mest kjente sanger. Vi får blant annet høre Vårherres klinkekule, Hildringstimen og Skomværsvalsen med duoen som kaller seg Den gode melodi. Erik Bye ble etter hvert en av Norges mest folkekjære artister, og sangene lever videre og brukes ofte i de store anledninger.

Varm, vennlig, raus og lyttende, med kameratekke, talegaver og ekte medfølelse, er gjerne slik vi husker Erik Bye fra NRK. Han viste en stor kjærlighet til ordet, til viser og vers og gjorde tekster og sanger av Einar Skjæraasen, Hans Børli og Alf Prøysen til sine egne. Vi vil i denne lunsjen også få høre de gode historiene fra Erik Byes liv og virke som journalist og kunstner.