av Marie Amdam sist endret 2021-06-07T10:45:27+02:00
  • Livepodkast og paneldebatt: Inntaksmodeller i videregående skole
  • 2021-06-09T18:00:00+02:00
  • 2021-06-09T19:00:00+02:00
  • Podkasten Lektor Lomsdalens innfall inviterer til debatt for å diskutere inntaksmodeller til videregående skole? Er det karakterbasert opptak eller fritt skolevalg som er det riktige? Er det nærskolemodellen i en eller annen form? Eller kan vi se etter andre inntaksmodelle? Hva er den riktige måten å ta inn elever i videregående på? Dette og mer til er problemstillingene vi tar opp i debatten.
Onsdag 9. juni 18:00
Hovedbiblioteket, UROM

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/livepodkast-og-paneldebatt-inntaksmodeller-i-videregaende-skole

Panelet består av:
- TBA
- John Andre Kongsvik, fra Høyre og medlem av Hovedutvalg for opplæring og kompetanse i Vestland fylkeskommune.
- Hege Rusti, Utdanningsforbundet
- Laura Wanvik, leder for Elevorganisasjonen Vestland.
Arrangementet arrangeres på Bergen Offentlige Bibliotek og er åpent for alle. Det er muligheter for å kjøpe med seg noe å spise eller drikke på fra Amalies Hage som ligger i første etasje på Biblioteket.

Vi følger de smittevernstiltakene som gjelder på møtetidspunktet. For å sikre godt smittevern er det viktig at du registrerer deg på forkant via billettlenken.
Arrangementet sendes som podkastepisode fredag 11. juni og spørsmål stilt i salen blir også en del av sendingen. Podkastepisoden er tilgjengelig via Spotify, SoundCloud, Apple Podcasts, eller der hvor du vanligvis hører på podkast.

Livepodkast og paneldebatt: Inntaksmodeller i videregående skole

• Onsdag 9. juni
  • Hovedbiblioteket, UROM

Panelet består av:
- TBA
- Hege Rusti, Utdanningsforbundet
- Laura Wanvik, leder for Elevorganisasjonen Vestland.