Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-09-01T16:51:09+02:00
Svenske Love Antell kommer på besøk.
Fredag 4. desember 20:00
Amalies hage

PÅMELDING:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.
Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken.
Hvor: Amalies hage

Første uken i desember får vi besøk av både Åsa Linderborg, Cissi Wallin, Lydia Sandgren og Nina Björk. Derfor er det passende å avslutte den svenske mesteruken med en konsert med strålende Love Antell som er kjent for sine fengende melodier og gatesmarte tekster.

Med en bakgrunn som frontmann i Florence Valentin og siden 2012 som soloartist, er Love Antell en av sin generasjons fremste politiske artister. Med album som Barn av Amerika og Gatorna tillhör oss har Love Antell blitt beskrevet som en av vår tids skarpeste Stockholmsskildrere, og hans kampsanger strekker seg langt utenfor den svenske hovedstadens grenser.

Han slipper Det var en gång med Florence Valentin 21 nov.

4. desember spiller han i Amalies hage!
Jes!

Love Antell - live på biblioteket

Svenske Love Antell kommer på besøk.

• Fredag 4. desember
  • Amalies hage

PÅMELDING:

Hvor: Amalies hage

Han slipper Det var en gång med Florence Valentin 21 nov.

4. desember spiller han i Amalies hage!
Jes!