av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-07-07T10:09:10+02:00
Svenske Love Antell kommer på besøk.
Fredag 24. september 20:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

PÅMELDING:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.
Påmelding: For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken.
Hvor: Amalies hage

Med en bakgrunn som frontmann i Florence Valentin og siden 2012 som soloartist, er Love Antell en av sin generasjons fremste politiske artister. Med album som Barn av Amerika og Gatorna tillhör oss har Love Antell blitt beskrevet som en av vår tids skarpeste Stockholmsskildrere, og hans kampsanger strekker seg langt utenfor den svenske hovedstadens grenser.

24. september spiller han på biblioteket.

Love Antell - live på biblioteket

Svenske Love Antell kommer på besøk.

• Fredag 24. september
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

PÅMELDING:

Hvor: Amalies hage

24. september spiller han på biblioteket.