Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-09-15T15:19:11+02:00
  • Ludwig van Beethoven og Pippi Langstrømpe
  • 2020-10-25T14:00:00+01:00
  • 2020-10-25T16:00:00+01:00
  • Beethoven fyller 250 år i 2020. Beethovens symfonier er fremdeles blant verkene som oftest fremføres av orkestre. Å sette Beethoven i sammenheng med Pippi Langstrømpe, har som formål å tilnærme seg «sonaten» og «komponist-mesteren» på en leken og reflekterende måte.
Søndag 25. oktober 14:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/ludwig-van-beethoven-og-pippi-langstrompe

Rebecka Ahvenniemis "Sonate i Pippi-form" er et forsøk på å sette seg inn i tankegangen til Astrid Lindgrens barnebokheltinne Pippi Langstrømpe. Pippi har blitt beskrevet som språkgeni, anarkist, feminist og filosof. Hvordan ville Pippi vært som komponist og hva kan en komponist i dag lære av henne?

Program:
Ludwig van Beethoven: "Fiolinsonate nr 7 i c-moll, op. 30, nr. 2, 1. og 2. sats"
Rebecka Sofia Ahvenniemi: "Sonate i Pippi-form"

Signe Bakke, klaver; Jutta Morgenstern, fiolin

Noterommet på Bergen Offentlige Bibliotek

Ludwig van Beethoven og Pippi Langstrømpe

• Søndag 25. oktober
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Program:
Rebecka Sofia Ahvenniemi: "Sonate i Pippi-form"

Signe Bakke, klaver; Jutta Morgenstern, fiolin

Noterommet på Bergen Offentlige Bibliotek