Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Pia Møller Johansen last modified 2017-02-20T07:33:42+00:00
I en serie av lyttekvelder vil biblioteket slå et slag for den gode lytteopplevelsen. Vi inviterer profilerte musikere til å snakke om et album de selv har laget. Etterpå spilles albumet i sin helhet.
Onsdag 19. april 19:00
Hovedbiblioteket, Noterom

I kveld hører vi Stein Urheim og Mari Kvien Brunvoll fortelle om sitt album Stein & Mari’s Daydream Community.

Det er blitt sagt om denne plata at det er et godt sted å være. I kveld vi inviterer deg nettopp dit. Vi beveger oss inn i et lydlandskap der elektronisk støy møter blues, der gitarklang og vokalrytmikk griper inn i hverandre og skifter roller underveis. Det hele er en forunderlig reise du ikke vil ha gått glipp av. I Stein og Maris dagdrøm blir du trollbundet av “Lilletrollet” og tenker som så at “I don’t wanna go”. Det behøver du ikke. Bare blir sittende. Og lytt.

Mer informasjon om Stein & Mari finner du her.

Lyttekvelden vil foregå i Noterommet og det er gratis inngang.