Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Kristoffer Jul-Larsen last modified 2017-01-31T13:40:32+00:00
Samtale med regissøren av NRK-dokumentaren «Flukt»
Onsdag 1. februar 12:00
Hovedbiblioteket, Noterom

41 50 96 26

NRKs dokumentarserie «Flukt» har ført debatten om flyktningekrisen over i et nytt spor. Programleder Leo Ajkic har med sin personlige erfaring som flyktning og et sterkt personlig nærvær skapt et annet bilde av flyktningestrømmen enn vi er vant til. Samtidig er serien faktabasert, perspektivrik og grundig researchet. 31. januar vises siste episode på NRK og dagen etter, den 1. februar, kommer seriens regissør, Lars Petter Gallefoss, til biblioteket for å snakke om arbeidet med serien, hvordan den ble til, hva de ville oppnå og hvordan fortellingene deres har blitt tatt imot.

Lars Petter Gallefoss kommer fra Bergen og jobber i produksjonsselskapet Pandora film. Han har tidligere hatt regi på dokumentarserier om norsk innvandringshistorie, bistand og utenrikspolitikk.