Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-06-06T10:54:06+02:00
  • Lyden av Manchester (og Bergen?)
  • 2019-06-12T18:30:00+02:00
  • 2019-06-12T19:00:00+02:00
  • I anledning Bergenfest har Bergen Offentlige Bibliotek og Bymuseene i Bergen slått seg sammen med festivalen for å gi deg eksklusive samtaler om litteratur og musikk i selveste Rosenkrantztårnet. Kun 50 plasser på hvert arrangement. Det er fri adgang for alle med festivalpass eller dagspass til dagen det gjelder.
Onsdag 12. juni 18:30
Rosenkrantztårnet

The Smiths, The Fall, Oasis, The Stones Roses, Buzzcooks, Joy Divison, New Order og lista går videre. Manchester har en ellevill produksjon av bemerkelsesverdige band på samvittigheten.  Onsdag 12. juni spiller The Charlatans i Bergen. De er et av flere band som har vært med på å forme den karakteristiske lyden av industribyen Manchester.

Velkommen til en samtale om Manchester som legendarisk musikkby, romantiseringen, klasseproblematikken og de store musikalske ringvirkninger til vårt eget Bergen.
I samtale med Bernt Erik Pedersen. Musikkjournalist i Dagsavisen. Torjus Raknes fra Hjerteslag og Vestindien, samt Total agenda booking.