av Marie Amdam sist endret 2021-02-11T14:29:38+01:00
  • Madame Bovary - fra roman til forestilling #2
  • 2021-03-09T19:30:00+01:00
  • 2021-03-09T20:30:00+01:00
  • Hvordan iscenesettes den verdensberømte romanen Madame Bovary? Bergen Offentlige Bibliotek og Den Nationale Scene inviterer til digitale samtaler om Gustav Flauberts klassiker på Zoom, og arrangementet strømmes også på YouTube.
Tirsdag 9. mars 19:30
Digitalt møte, link kommer

På denne samlingen treffer du regissør Melanie Mederlind og skuespiller Emilia Roosmann som nå er i innspurten før premieren på Store Scene.

Her forteller Melanie om hvilke valg hun har tatt, hva hun ønsker å løfte frem og hvordan hun i forestillingen lar den klassiske historien smelte sammen med vår tid og nåtidige strømninger. Emilia, som spiller Emma Bovary, deler sine tanker om den sammensatte karakteren og hvordan hun har jobbet med den utfordrende rollen.
Melanie og Emilia svarer gjerne på spørsmål fra deltakerne.

Samtalen ledes av Sofie Marhaug.

Link til møtet kommer.

Madame Bovary - fra roman til forestilling #2

• Tirsdag 9. mars
  • Digitalt møte, link kommer

Melanie og Emilia svarer gjerne på spørsmål fra deltakerne.

Samtalen ledes av Sofie Marhaug.

Link til møtet kommer.