av Hanne Sæverås sist endret 2023-06-06T12:41:30+02:00
Hver mandag denne høsten er det gratis kino for voksne klokken 14:00 og 18:00 i Auditoriet. Vi viser ny kvalitetsfilm, klassikere og kultklassikere!
Mandag 11. september 14:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Vi tar opp tråden etter Blå og Hvit med den avsluttende filmen i fargetriologien fra Krzysztof Kieślowski. I Tre farger: rød utvikler modellen Valentine et unikt bånd til en pensjonert dommer etter å ha påkjørt hunden hans.

Mandagsfilmen. Matiné: Tre farger: rød

• Mandag 11. september