av Hanne Sæverås sist endret 2022-12-15T15:25:15+01:00
Vi viser «The Tree of Life» som vant Gullpalmen ved filmfestivalen i Cannes i 2011, et amerikansk drama fra mesterregissør Terrence Malick, med Brad Pitt, Sean Penn og Jessica Chastain.
Mandag 30. januar 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Jack vokser opp som en av tre brødre i en familie i midtvesten. Barnas mor er full av kjærliget og empati. Faren er hennes rake motsetning. Foreldrene kjemper fra sine ulike ståsteder, og midt mellom dem står Jack. Vi følger den eldste av brødrene, fra barndommens uskyld til desillusjonert voksenliv med komplisert forhold til sin egen far.

Hver mandag denne våren er det gratis kino for voksne klokken 18.00 i Auditoriet. Vi viser ny kvalitetsfilm, klassikere og kultklassikere! Filmen vises med lisens fra Filmrommet.

Mandagsfilmen: The Tree of Life

• Mandag 30. januar