av Nettredaktør sist endret 2022-09-07T14:10:11+02:00
Velkommen til Månedens klassiker i panelsamtale! I september diskuterer vi George Orwell sin bok "1984". Boken som ofte beskrives som evig relevant. Men hvor aktuell er "1984" egentlig?
Onsdag 21. september 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage
Vi har invitert forfatter Rolf Enger, historiker Torbjørn Færøvik og dramaturg og regissør Kristina Kjeldsberg til å dele sine refleksjoner rundt Orwells mesterverk.

Samtalen ledes av litteraturformidler Joanna Pacula og finner sted i bokkafeen vår, Amalies hage.

Velkommen!

Månedens klassiker: George Orwell - "1984". Mer aktuell en noensinne?

• Onsdag 21. september
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage