av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-09-07T09:06:11+02:00
Velkommen til Månedens klassiker i lesesirkel. I september diskuterer vi den evig aktuelle romanen til George Orwell.
Onsdag 28. september 18:30
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

ONSDAG 28. SEPTEMBER KLOKKEN 18:30.

Winston Smith jobber for Sannhetsdepartementet i London, viktigste by i Flystripe Én, den mest folkerike provinsen i Oceania. Overalt rundt ham er det plakater av Storebror, og tankepolitiet er parat til å avsløre et hvert svik mot Partiet, hvis slagord lyder: Krig er fred, frihet er slaveri, uvitenhet er styrke. Men da Winston forelsker seg i Julia øyner han muligheter for et annet liv. Sammen begynner de å stille spørsmål ved Partiet.

Månedens klassiker i lesesirkel: "1984" av George Orwell

• Onsdag 28. september
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

ONSDAG 28. SEPTEMBER KLOKKEN 18:30.