av Arild Ness sist endret 2022-02-16T12:39:29+02:00
  • Månedens klassiker i lesesirkel: «Lolita» av Vladimir Nabokov
  • 2022-03-30T18:00:00+02:00
  • 2022-03-30T19:30:00+02:00
  • Har du lyst til å lese klassiske verk og få diskutert dem med andre? Da er du hjertelig velkommen til vår nye lesesirkel! I serien «Månedens klassiker» setter vi søkelys på romaner som har fått en fast plass i den litterære kanonen. I mars løfter vi frem det kontroversielle og mye omtalte verket til Vladimir Nabokov.
Onsdag 30. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland, 2. etg

Påmelding her: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/lesesirkel-mars-lolita

Lolita forteller om et forhold mellom godt voksne Humbert Humbert og 12 år gammel Dolores Haze som han kaller for «Lolita». Boken handler i likt grad om kjærlighet som den handler om misbruk. Ved bruk av vakkert og hypnotiserende språk avslører Nabokov de mørkeste stedene i menneskets sjel. Lolita er en studie av lidelse, lidenskap og tankevekkende samfunnssatire i ett. Her er det mye å snakke om.

Velbekomme!

PS! Ønsker du å stille svært godt forberedt anbefaler vi også at du får med deg panelsamtalen om Lolita mandag 14. mars med Anne Bitsch, Frode Helmich Pedersen, Hanne Linn Stork og ordstyrer Joanna Pacula.

Månedens klassiker i lesesirkel: «Lolita» av Vladimir Nabokov

• Onsdag 30. mars