Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Charlotte Myrbråten last modified 2018-04-11T05:26:01+00:00
Filosofiutvalget i Human-Etisk Forbund Bergen inviterer til et møte om trosfriheten for ikke-troende, ateister, og ikke-religiøse verden rundt. Inkludert forfølgelsen av ateistiske bloggere i land som Bangladesh, Saudi-Arabia, og andre steder verden rundt.
Onsdag 11. april 19:00
Hovedbiblioteket, UROM

951 39 006

Situasjonen er truende og vanskelig for ateister, annerledestroende, og ikke-troende i mange land i verden. Dette kommer tydelig frem i Freedom of thought report fra International Humanist and Ethical Union - IHEU. Vi har hørt mange ganger om forfølgelse og domfellelse av bloggere som Raif Badawi i Saudi-Arabia og drapene som skjer i andre land.

Vi inviterer derfor Bob Churchill fra International Humanist and Ethical Union - IHEU, som har utarbeidet The Freedom of Thought Report, og blogger Ratan Kumar Samadder til å gi oss en dypere innsikt i problemstillingen og til å besvare våre spørsmål. Samadder bor i Bergen hvor han er en av Fribyforfatterne i regi av Norsk PEN.

Arrangementet foregår på engelsk og foregår i UROM på biblioteket. Dette ligger i andre etasje.

Møtene i filosofiutvalget i Human-Etisk Forbund Bergen er gratis og åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer. Arrangementet gjennomføres på Bergen Offentlige Bibliotek. Mat og drikke kan du eventuelt anskaffe i Amalies Hage i bibliotekets inngangsparti. Velkommen skal du være.