Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-06-04T12:56:16+02:00
  • Maria Kjos Fonn om Heroin chic
  • 2020-10-22T18:00:00+02:00
  • 2020-10-22T19:00:00+02:00
  • Maria Kjos Fonn er forfatter og samfunnsdebattant. For den forrige romanen Kinderwhore som fikk strålende kritikker og ble nominert til både Brageprisen og P2-lytternes romanpris. Møt henne til samtale om sin splitter nye roman hos oss.
Torsdag 22. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Håret til Elise stråler som en lyskaster, stemmen er skjør og tindrende som glass. Alle forteller henne at hun vil nå langt som sanger. Men selv kjenner hun på en tomhet som ikke lar seg fylle. Helst vil hun være vektløs, ikke sette spor. Hun prøver alt. Askese, overskridelser, for lite, for mye. Så sitter det. Rusen gir henne alt hun har ønsker seg - nemlig ingenting. Å fade ut, bli nummen.

Heroin chic er en roman om å synge, sveve og stige mot det jublende, metalliske lyset. Om tomheten som forsvinner i rus. Og om hvor synlig et fall er i scenelyset.

Maria Kjos Fonn om Heroin chic

• Torsdag 22. oktober