av Erlend O. Nødtvedt sist endret 2021-10-13T10:52:43+02:00
Trekløveret Lill Vibe Simonsen, Gro Hartun og Audun Kayser går i den unge Henrik Ibsens norgesfotspor.
Tirsdag 23. november 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING

Ser hvor han går, hvem han møter og hva som inspirerer ham som kunstner. Ja, bli med på en reise i ord, bilder og toner og møt dikteren, fotturisten, folkevisesamleren, romantikeren, teatermannen – mennesket Ibsen.

Lill Vibe Simonsen og Gro Hartun er to norsklærere som har fordypet seg i Henrik Ibsens liv og tekster. Med seg har de den kjente pianisten Audun Kayser som blant annet vil spille stykker av Edvard Grieg som en ramme omkring forestillingen.

Med Henrik Ibsen på norgesferie

• Tirsdag 23. november