Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-02-18T13:38:29+01:00
Sammen med den prisvinnende pianisten Mai Goto avrunder hun vårens tredelte serie med Opera på biblioteket, og vi er spente på hvilke operaperler og overraskelser de to har i ermet.
Tirsdag 21. april 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

951 39 006

I hjemlandet Romania har Daniela Iancu Johannessen stått på scenen i dramatiske Verdi-roller som Azucena og spåkonen Ulrica, og her i Bergen ble vi kjent med henne som Skogvokterens kone og Ugle i den eventyrlige operaen Den listige lille reven. Nå er hun en av de åtte faste sangerne i Edvard Grieg Kor, og har deltatt i Bergen Nasjonale Operas oppsetninger en rekke ganger.

Konserten varer ca. 1 time, og det er mulig å nyte mat og drikke underveis. Gratis inngang! Men begrenset plass, og reservering er ikke mulig. Merk at kafeen Amalies Hage er åpen hele dagen fra kl 08:30, og etter konserten utvides serveringen til kl 21:30.

Denne populære og uformelle serien startet i 2019, og er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek, Amalies Hage og Bergen Nasjonale Opera.

Amalies Hage (kart)