av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-11-21T15:56:14+01:00
Finnes det bærekraftige klær og hva er egentlig sirkulær økonomi, og er det mulig å oppnå? Kom på inspirerende foredrag og få svar på det du lurer på innen miljøvennlig garderobe og sirkulært samfunn!
Torsdag 24. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage
Professor Roger Strand kommer og holder innlegget: Sirkulær økonomi: Ledestjerne eller luftslott?

Ingun Grimstad Klepp er en norsk etnolog som er ansatt som professor i klær og bærekraft ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO. Hun har særlig forsket på forbruk av klær og tekstiler. Overskrift på hennes foredrag er: Nål og tråd i miljødebatten.

Janne M Gillgren vil snakke om hva er en miljøvennlig garderobe sett fra Naturvernforbundet sitt perspektiv. Stikkord er: klestyper, grønnvasking, merkeordninger og hvordan skaffe seg klær.

Arrangementet avsluttes med en panelsamtale ledet av Synnøve Kvamme, fylkessekretær i Naturvernforbundet. Der vil publikum får mulighet til å stille spørsmål til alle foredragsholderne.

Møte er gratis og åpent for alle!

Miljøvennlig garderobe og sirkulært samfunn - er det mulig?

• Torsdag 24. november
  • Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Møte er gratis og åpent for alle!