av EON sist endret 2022-12-06T10:51:52+01:00
I mer enn 100 år har norske billedkunstnere og tegnere levert illustrasjoner til postkort.
Onsdag 26. april 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Man må bare beundre hva som ble levert til glede for mennesker i en tid da postkort var et viktig bidrag til kontakt mellom folk. Typisk for de kunstneriske kortene var at illustratørene gjerne var anonyme. Publikum spurte mer etter motivet og avsenderen enn etter illustratøren. I dag har mange tegnere nærmest fått «evig liv», takket være samlere av postkortene de har etterlatt seg.

Nutta Haraldsen er forfatter av Norske postkort.

Samarbeid med Postkortsamlere i Vest.

Norske postkorttegnere med fokus på tegnere fra Bergen ved Nutta Haraldsen

• Onsdag 26. april
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Nutta Haraldsen er forfatter av Norske postkort.

Samarbeid med Postkortsamlere i Vest.